Webmenu MKNV

Regel uw zorgvragen eenvoudig online!

Via het webmenu kunt u heel eenvoudig overal én altijd uw zorgvragen regelen. Onderstaand leggen wij u stap voor stap de opties uit:

Afspraak maken
U kunt zelf afspraken inplannen bij één van de artsen, zonder de praktijk te hoeven bellen. Na het maken van de afspraak ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de gemaakte afspraak. Plan graag één klacht per consult in.
E-consult
Voor de meest voorkomende klachten of kleine niet urgente gezondheidsproblemen, is het mogelijk om via het e-consult een vraag te stellen. U ontvangt binnen 3 werkdagen een antwoord op uw vraag.
Herhaalrecepten
Via de optie Herhaalrecept is mogelijk om actieve chronische medicatie in te zien én te bestellen via het portaal. Na verwerking van de aanvraag wordt het recept naar uw vaste apotheek gestuurd.
Mijn kluis

Mijn kluis
Met Mijn kluis zijn de volgende zaken inzichtelijk:

  • correspondentie;
  • uitslagen;
  • actieve chronische medicatie van de laatste zes maanden.

Uitslagen worden met een beoordeling van een arts in Mijn kluis getoond. Daardoor is het voor u meestal niet nodig om hiervoor de praktijk te bellen of te bezoeken. Als u naar aanleiding van de beoordeling of het advies toch nog vragen heeft, kan u een e-consult sturen

Inloggen
Voor de opties ‘maak afspraak’ of ‘nieuwe patiënt’ heeft u niet perse een inlog nodig. Toch is het raadzaam wél in te loggen aangezien u dan ook van de overige opties als ‘herhaalrecepten’ en ‘e-consult’ gebruik kan maken. Kunt u nog niet inloggen? Bel dan tussen 8.00 – 13.00 uur naar de praktijk. De assistenten helpen u graag aan uw inloggevens.

Griepvaccinaties 2019

De griepvaccinaties vinden plaats op dinsdag 19 november van 15.00 uur tot 18.30 uur. De mensen die opgeroepen dienen te worden ontvangen een aantal weken van te voren een uitnodiging per mail. Houd hiervoor uw mailbox in de gaten.

Meer informatie over:

Telefonische bereikbaarheid
De praktijk is telefonisch bereikbaar tussen 08:00-13:00 via 035 – 694 38 10 Voor spoed zijn wij op dit nummer van 08:00 tot 17:00 bereikbaar. Buiten praktijktijden belt u bij spoed met de huisartsenpost via 088 – 130 96 00.
Veilig online al uw zorgvragen regelen
Via het webmenu op onze website kunt u 24 uur per dag eenvoudig uw zorgvragen regelen. Voor het maken van een afspraak, herhaalrecepten of uitslagen hoeft u niet langer de praktijk te bellen. Deze webfunctie is ontwikkeld volgens de gangbare standaarden voor het verwerken van gevoelige informatie. Toegang tot het portaal wordt eenvoudig geverifieerd, door middel van de veilige SMStoegangscode, gebruikersnaam en wachtwoord. Kunt u nog niet inloggen? Bel dan tussen 8.00 – 13.00 uur naar de praktijk. De assistenten helpen u graag aan uw inloggevens.
Onze visie
Medisch Kwartier Naarden Vesting staat voor aandacht, tijd en zorg. We hebben in onze praktijk verschillende gezondheidsdisciplines samengebracht om breder naar klachten te kijken. Bij Medisch Kwartier Naarden Vesting kijken we net even anders naar zorg en naar patiënten. Wij nemen tijd om de oorzaak van uw klacht te achterhalen. Alleen de klacht bestrijden is meestal maar tijdelijk, wij streven naar structurele oplossingen zodat u zich weer echt fit gaat voelen. Onze aanpak werkt vanuit vijf invalshoeken. 1) Feiten: Aan de hand van een gesprek, lichamelijk onderzoek of echografie kijken we wat de beste weg naar herstel is. 2) Emoties: Wat betekent de klacht voor u in uw dagelijks leven, werk en nachtrust. 3) Voeding: Goede voeding draagt bij aan een sneller herstel. Wij kunnen u hierbij adviseren. 4) Beweging: Omdat beweging belangrijk is voor het herstel van vrijwel alle aandoeningen, bekijken we hoe we u (weer) in beweging kunnen brengen. 5) Bewustwording: Wij kijken ook naar de onderliggende oorzaken van een klacht. Mogelijk is er sprake van spanning door werk of privé en ontstaat daardoor een klacht. Lichaam en geest (mind) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.