Liselore van Ekdom is orthomoleculair therapeut en life coach. Ze begeleid je binnen het Medisch Kwartier onder andere met voedings – en leefstijladvies.

Waarom werken aan leefstijl?
Het ervaren van voldoende energie is de basis van ons geluksgevoel en kwaliteit van leven. In ons huidige drukke bestaan – vol interne en externe (stress) prikkels –  is het een hele kunst jouw energie (blijvend) op pijl te houden.
Energieklachten kunnen ontstaan door diverse leefstijlfactoren die stress veroorzaken: ontkrachtende voedingmentale spanning, (onverwerkte) emotionele stress, onvoldoende energetische bescherming. Of een combinatie hiervan. Een disbalans kost veel energie en kan leiden tot verstoorde lichaamssystemen en uiteindelijk bewust merkbare fysieke of mentale klachten. Denk aan migraine, slaap en gemoedsproblemen, overspannen of niet lekker in je vel zitten.

Maar ook als je geen klachten hebt, kun je een wens hebben om je simpelweg beter te voelen of bepaalde prestatie doelen na te streven. Soms heb je hulp nodig om een patroon te doorbreken of inzichten te krijgen over jezelf die je verder kunnen helpen. Als je Liselore vraagt met je mee te denken, gaan jullie samen werken aan jouw persoonlijke doelen.

Het doel: “Je In je Element voelen: veerkrachtig in het leven staan, je energiek en fit voelen om die dingen te doen die je wilt doen.”

Hoe? Liselore gebruikt een geïntegreerde aanpak en werkt zowel aan lichaam als psyche. Het fundament van deze unieke aanpak is: orthomoleculaire geneeskunde (volgens de kPNI) en psychodynamische coaching, aangevuld met toegepaste kinesiologie.
Samen werken jullie aan de elementen die voor jou op dat moment de meeste impact hebben en haalbaar zijn. Omdat onze basis energiebron voeding is, staan voeding en eventueel aanvullende supplementen, centraal. Ook is laboratoriumonderzoek mogelijk in het geval we meer feiten boven tafel willen krijgen over specifieke energieklachten.

Het resultaat?  In een traject werken we zowel aan de grondoorzaken als aan eventuele symptomen. Je krijgt inzicht in korte en lange termijn verbetermogelijkheden.  Zo kun je zelf aan de slag en op deze manier je veerkracht vergroten. Je krijgt weer meer energie zodat je lichaam zich kan herstellen en verbeteren. Met als resultaat dat je je weer In je Element voelt!

Your Elements specialisaties:
Therapiën en coaching
(Oer)voeding en suppletie (orthomoleculaire geneeskunde)/ Laboratoriumonderzoek/ Kruiden en planten therapie (fytotherapie)/ Mineralentherapie (oligotherapie)/ Darmflora therapie/ Psychodynamische coaching
Indicaties
Hormonaal en vruchtbaarheids problemen/ Energietekort, overspannen / burn-out/ Slaap- of gemoedsproblemen/ Allergie/ eczeem problematiek (kinderen en volwassenen)/ Vertering – / darm problemen
Wensen
Holistische loopbaanbegeleiding/ Persoonlijke ontwikkeling/ Back in shape/ Zwangerschapsbegeleiding/ Vitaliteitscheck/ Prestatieverbetering/ Gezond afvallen / detox

Your Elements is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG.  Consulten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Je bent altijd welkom contact op te nemen voor meer informatie en te bespreken wat Your Elements voor jou kan betekenen.

Contact
  • Your Elements
  • Liselore van Ekdom
  • Orthomoleculair therapeut en life coach
  • 0624829442
  • liselore@yourelements.nl
  • www.yourelements.nl